Passa på att byta fönster till lägre kostnad
Kategori: Tips & Råd

Passa på att byta fönster till lägre kostnad

Kategori: Tips & Råd

Funderar du på att byta fönster? Just nu är det smartare än någonsin. 1 juli – 31 december 2024 är nämligen rotavdraget rejält höjt. Från vanliga 50 000 kr till hela 75 000 kr per person och år. Alltså kan du renovera ditt hem med professionell hjälp till lägre kostnad.

Avdraget gäller högst 30 procent av arbetskostnaden när du anlitar hantverkare; allt praktiskt med Skatteverket sköts av hens firma. Men det gäller att passa på. Det höjda rotavdraget är endast ett tillfälligt stöd för att hjälpa byggbranschen att komma på fötter under tuffa tider. Från 1 januari 2025 är det tillbaka till den lägre summan. Tänk därför på att du måste hinna betala hantverkarens faktura innan nyår.

Vi på Westcoast Windows ser alltid fönsterbyte som en investering som inte bara förbättrar ditt hems utseende och komfort, utan också ökar dess värde och säkerhet. Då är det ju extra trevligt att kunna göra en ännu godare affär genom att slå till direkt.

Botanisera gärna bland vårt utbud. Välkommen sedan till närmaste återförsäljare som också kan tipsa om bra hantverkare i trakten.

En annan ljusglimt är att även rutavdraget är höjt till 75 000 kr per person under samma period. Perfekt om du vill anlita proffsiga fönsterputsare till dina nya fönster i höst!