Milsvida utsikter
och sköna hemmadagar

Vi har nästan 30 års erfarenhet av fönster. Här samlar vi våra bästa tips och delar med oss av vår mångåriga kunskap. Du kan även läsa inspirerande reportage från några av våra kunder.

Passa på att byta fönster till lägre kostnad

Funderar du på att byta fönster? Just nu är det smartare än någonsin. 1 juli – 31 december 2024 är nämligen rotavdraget rejält höjt. Från vanliga 50 000 kr till hela 75 000 kr per person och år. Alltså kan du renovera ditt hem med professionell hjälp till lägre kostnad.

Läs mer

Salta vindar
och söta drömmar på Tjörn

I Kårevik, på den allra sydligaste delen av Tjörn,
har Marcus och Helena Wingolf byggt sitt drömhus. På en klippa med milsvid utsikt över hav, kobbar och skär tronar en villa med plats för en avslappnad och enkel sommartillvaro.

Läs mer

Ett hus med
goda utsikter

Arne och Soile Algeröds villa är väl genomtänkt i allt från materialval till design och funktion. På Kåkenäs utanför Stenungsund har de skapat sitt drömboende med milsvid utsikt över skärgården.

Läs mer

Därför ska du byta fönster

Bakgrunden till varför man vill byta fönster kan vara olika. Här är våra fem främsta anledningar till varför nya fönster kan göra en stor skillnad i ditt hem!

Läs mer

Ta hand om dina fönster så de håller livet ut

Denna guide ger konkreta tips om avtorkning, kontroll av tätningslister och beslag samt skötsel av glas, för att säkerställa fönstrens hållbarhet och estetik.

Läs mer

Varför bildas det kondens?

Kondens är ett vanligt fenomen som vi ofta stöter på i vardagen, oavsett om det är imma på fönstret, vattendroppar på en kall dryckesflaska eller fukt som samlas på badrumsspegeln efter en varm dusch. Men varför uppstår kondens egentligen?

Läs mer