Fönsterfakta

Våra fönster tillverkas utifrån form och funktion, där båda delarna är lika viktiga. Här kan du läsa mer om kvalitet, miljö, energimärkning, säkerhet, olika glastyper och garantier.

Glas

Glas är inte bara ett vardagligt material utan ett kraftfullt verktyg för modern design och funktionalitet. Vi erbjuder innovativa glaslösningar som inte bara förbättrar isolering och säkerhet, utan också skapar rum med optimal insynsskydd, ljudreducering och brandskydd.

Extra inbrottsäkra

Våra fönster ska känna dig trygg och säker både från väder och vind och oinbjudna gäster. Våra fönster och altandörrar är extra inbrottssäkra då de tillverkas enligt standarden Secured by Design.

Val som förhöjer

Att byta fönster är en stor investering och ett beslut som du ska leva med länge. Det kräver eftertanke, då varje hem, hus och fönster är unikt. Därför har vi utvecklat detaljer så att allt blir rätt in i minsta detalj. Här ger vi tips som förhöjer och som ger så mycket mer, för dig som kräver mer.

Ordlista

Att välja rätt fönster och glas till ditt hem kan kännas svårt med alla termer och krav att hålla koll på. Därför har vi satt ihop en ordlista och förklarar de viktigaste begreppen inom fönster, dörrar och glas.

Monteringsanvisningar

Rätt montering skapar bästa förutsättningar för fönster som ska hålla tätt länge. I första hand rekommenderar vi att certifierade hantverkare monterar dina fönster och att de följer våra anvisningar.

Garantier

Vi erbjuder en 20-årig funktionsgaranti på fönster och beslag, samt en 10-årig garanti mot kondens mellan glasen, förutsatt att korrekt montering och underhåll har utförts. Läs mer om vad vår garanti täcker och hur du gör en reklamation.

Miljö och hållbarhet

Vår övertygelse om att vara i harmoni med naturen genomsyrar varje steg i vår fönstertillverkning och från vår egen fabrik i Trollhättan tar vi kontroll över hela processen. Läs mer om hur vi arbetar för att forma en grönare framtid med varje fönster vi levererar.

Unik konstruktion

Vi tillverkar våra fönster i egen fabrik i Trollhättan. Vi är formade av naturen och våra fönster och dörrar har en unik konstruktion för att stå mot tuffa klimat. Konstruktionen ger oss energieffektiva fönster med ett av marknadens lägsta U-värde.