Detaljer som förhöjer

Att byta fönster är en stor investering och ett beslut som du ska leva med länge. Det kräver eftertanke, då varje hem, hus och fönster är unikt. Därför har vi utvecklat detaljer så att allt blir rätt in i minsta detalj. Här ger vi tips som förhöjer och som ger så mycket mer, för dig som kräver mer.

Dörrbroms i 165 grader

De flesta fönsterdörrar kan bara öppnas 90 grader, men vi går steget längre. Som tillval kan du välja dörrbroms i 165 graders öppning på våra fönsterdörrar. Ett perfekt tillval som sträcker sig långt förbi standarden och passar extra bra för altanen eller balkongen för att sudda ut gränsen mellan ute och inne.

Bärande stålpelare

Våra skjutdörrar är gjorda för dig som ställer höga krav på kvalitet och design. Elegans och väl avvägd balans mellan glas, trä och aluminium gör att det blir lika snyggt från insidan som utsidan. Du kan även välja till skjutdörr med bärande stålpelare. Det innebär ett tillval som gör att den kan sättas in även där det finns laster ovanifrån, vilket öppnar upp nya möjligheter för dig som bygger nytt eller bygger om!

Lackade gånggärn

Dags att öppna upp! När våren och sommaren kommer vill vi såklart öppna upp huset mot värmen och de ljumma vindarna. När du beställer fönster och altandörrar från oss kan du välja till lackade gångjärn i exakt samma kulör som resten av ramen. Ett litet tillval med en detalj som ger stor effekt, speciellt med färger som syns lite mer som exempelvis grå, svart eller röd.

Tvåfärgslackade spröjs

I vårt sortiment har vi fasta spröjs, mellanglas spröjs och löstagbara spröjs. En fördel hos oss är att vi gillar färg och har alltid erbjudit att välja till tvåfärgslackade spröjs, oavsett vilket spröjs du föredrar. Det innebär att om du vill kan du välja till olika färger på in- respektive utsida, exempelvis vit insida och valfri kulör på utsidan.

Laserad insida

Virkeskvalitet med hög densitet ger oss formstabila produkter och fönster vars insida har marknadens bästa finish. När vi levererar fönster som har insida med synligt trä, som exempelvis lasyr, använder vi alltid kvistfri helbräda utan synliga fingerskarvar. Det ger en snygg och slät insida som ingår i priset.