Därför ska du byta fönster
Kategori: Tips & Råd

Därför ska du byta fönster

Kategori: Tips & Råd

Bakgrunden till varför man vill byta fönster kan vara olika. Här är våra fem främsta anledningar till varför nya fönster kan göra en stor skillnad i ditt hem!

Energibesparing och ökad komfort

Våra fönster med 3-glas energiglas har mycket bra värmeisoleringsförmåga. Detta innebär att de håller värmen inne på vintern och stänger ute kylan, vilket resulterar i en behagligare inomhustemperatur och lägre energikostnader året om.

Estetiska förbättringar

Utseendet på ditt hus kan förbättras avsevärt med nya fönster. Det finns många olika fönstertyper, spröjs och färger att välja mellan, vilket gör det lätt att hitta något som passar just din stil och smak. Glöm bara inte att söka om bygglov om du ska göra större estetiska förändringar.

Förbättrad ljudisolering

Om du bor nära en bullrig miljö, som en trafikerad väg eller ett livligt grannskap, kan nya fönster med förbättrad ljuddämpning göra en stor skillnad. Du kommer att märka en betydande minskning av buller, vilket ger dig en tystare och mer fridfull miljö inomhus.

Ökat inbrottsskydd

För att öka säkerheten i ditt hem kan du välja fönster med Secured By Design-certifiering eller motståndsklass RC2. Dessa fönster är designade för att göra det svårare för tjuvar att bryta sig in, vilket ger dig och din familj extra trygghet.

Underhållsfria trä- och aluminiumfönster

Våra underhållsfria aluminiumfönster kräver nästan inget underhåll alls. Du slipper tänka på målning, skrapning eller renovering. De är byggda för att tåla tuffa väderförhållanden, vilket förhindrar fukt från att tränga in i konstruktionen och garanterar en lång livslängd och problemfri funktion.

Att byta fönster är en investering som inte bara förbättrar ditt hems utseende och komfort, utan också ökar dess värde och säkerhet.